PAPRENO: Evroliga žestoko KAZNILA Trinkijerija! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021, 19:26

PAPRENO: Evroliga žestoko KAZNILA Trinkijerija! (VIDEO)

Bivši trener Partizana PREŠAO crvenu liniju.

Posle nemilih dešavanja na utakmici Olimpijakos - Bajern, čelnici Evrolige izrekli su kaznu treneru tima iz Minhena Andrei Trinkijeriju.

Bivši šef struke Partizana moraće da plati 3.500 evra, zbog verbalnog napada na sudije, jer je posle meča u Pireju ušao u žustru raspravu sa crnogorskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << arbitrom Igorom Dragojevićem, koji nije svirao faul u poslednjim trenucima duela nad Polom Cipserom.

Vezenkov net faul. Hakemlerin bunu atlaması samimiyetsiz. Trinchieri çıldırmakta haklı pic.twitter.com/PfRpZU4gV0

— Uygar Karaca (@uygarkaraca) January 8, 2021

Dragojević je napravio veliki propust i tako direktno uticao na krajnji ishod utamice koja je pripala grčkom velikanu. Upravo zbog toga je Italijan pobesneo i prešao "crvenu granicu", pa je kažnjen od strane Disciplinske komisije evropskog takmičenja. Čelnici Evrolige su ovaj događaj opisali kao "nepoštovanje prema sudijama na kraju meča".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.