PAO slomio otpor Zenita, 15 asistencija Kalatesa

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO slomio otpor Zenita, 15 asistencija Kalatesa

Košarkaši Panatinaikosa savladalis u Zenit u Sankt Peterburgu rezultatom 89:79 u 4. kolu Evrolige.

Panatinaikos je u prvom kolu pobedio Crvenu zvezdu, pa u naredna dva meča izgubio od Asvela i milanske Olimpije, da bi u 4. rundi upisali trijumf nad Zenitom.

Pred oko 4.000 navijača u Sibur Areni u Rusiji, Panatinaikos je ubacio oko 89 poena zahvaljujući novoj sjajnoj partiji Džimera Fredeta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je ubacio 22 poena, ali i Nika Kalatesa sa 8 poena i 15 asistencija.

Prva četvrtina je bila veoma efikasna, viđeno je čak 42 poena, ali je PAO imao 2 poena prednosti pred nastavak u kom su obe ekipe postigle po 18 poena i sa sitnom prednošću Panatinaikosa se otišlo na "veliki odmor".

U trećem kvartalu, solidno je odigrao Zenit, ali je PAO uspeo da napravi manju razliku, a u poslednjih 10 minuta i potpuno da potuče ruskog predstavnika za ostvarenu pobedu broj dva.

Pored pomenutih Fredeta i Kalatesa, istakli su se Dešon Tomas sa 17 poena, kao i Vili Džejkob sa 14. U redovima Zenita, videli smo 16 poena Mateuša Ponitke, 15 Albisija i po 12 Gustava Ajona i Vila Tomasa
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.