Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 13:30

Ovako su dočekani Jabusele i Ljulj od strane navijača Reala pred put u Beograd

Košarkaši Real Madrida savladali su Saragosu ovog popodneva sa 93:86 u meču 30. kola ACB lige. 
Iako su spram sebe imali trinaestoplasirani tim na tabeli španskog šampionata, košarkaši koje sa klupe predvodi Ćus Mateo ponovo su bili nedovoljno uverljivi. 
No, pobeda se upisala, pojedinci su imali priliku da se odmore, a oni koji su suspendovani od strane Evrolige za meč sa Partizanom bili su na parketu. Tu su se našli Gabrijel Dek i Geršon Jabusele, a među >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << onima koji je takođe igrao jeste i Serhio Ljulj koji je izbegao kaznu. 
Ne previše ispunjene tribine „Vicink centra“ standardno su pozdravile svoje prvotimce pri njihovom predstavljanju pred početak meča, ali je određena grupica i glasnije navijala kada su čuli ime Geršona Jabuselea koji je rvačkim potezom povredio Dantea Egzuma u četvrtak.
El Madridismo ovacionando a Llull,Deck,y sobre todo,Yabusele,después de sus agresiones a los jugadores del Partizan de Belgrado,y lesionar a Dante Exum,en la mayor vergüenza de la historia de la Euroliga
GRACIAS A DIOS QUE SOY DEL BARÇA
VERGUENZA AJENApic.twitter.com/DpBaIMDXeJ

— Vitoriacule (@Vitoriacule) April 30, 2023



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.