Olimpijakos otpustio Nesterovića

Izvor: B92, 12.Jul.2011, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos otpustio Nesterovića

Košarkaški klub Olimpijakos iz Pireja ostao je i bez sedmog igrača nakon povlačenja braće Angelopulos sa čela kluba.

Pirej je napustio slovenački centar Rašo Nesterović sa kojim 'crveno-beli' nisu želeli da nastave saradnju pa su mu isplatili 50 hiljada evra koji su mu bili garantovani u tom sličaju.

Nesterović je naredne sezone trebao da zaradi oko milion evra. Iskusni centar se u Evropu vratio prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leta i u Evroligi je imao učinak od 10.9 poena i 5.4 skokova.

Čelnici Olimpijakosa će pokušati da pregovaraju sa Nesterovićem o potpisivanju novog, finansijski dosta nižeg, ugovora, ali je mala verovatnoća da će on na to pristati.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joakim Noa igra za Francuze na EP?

Izvor: B92, 13.Jul.2011, 00:15

Francuski centar i igrač Čikago Bulsa Joakim Noa igraće na ovogodišnjem EP u Litvaniji, izjavio je bliski iprijatelj ovog igrača, koji je zahtevao anonimnost...Kako prenosi AP, nekadašnji igrač univerziteta Florida i već nekoliko sezona jedan od najboljih igrača Bulsa, već je odlučio da zaigra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.