Izvor: Piplmetar.rs, 03.Feb.2023, 01:31

Olimpijakos bez dvojice na Efes

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas je otkrio da su Kostas Sloukas i Alek Piters van protkola za meč sa Efesom, koji se igra sutra u okviru 23. kola Evrolige.
Barcokas je u izjavi pred ovaj susret otkrio da će „99% izostati i na ovoj utakmici“ i time će Olimpijakos biti uskraćen za dva iskusna igrača, kao što je to bilo u prethodnoj utakmici „crveno-belih“ protiv Fenerbahčea.
Slukas se povredio na meču sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Makabijem i od tada će preskočiti praktično tri meča, pošto je protiv ponosa Izraela odigrao svega nekoliko minuta. S druge strane, Piters je uganuo zglob na utakmici protiv Arisa pre pet dana u grčkom prvenstvu. 
Olimpijakos je duplo kolo započeo u Istanbulu pobedom protiv Fenera, a završava ga sutra u Pireju protiv Efesa.

Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.