Olakšanje za Olimpijakos

Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jun.2023, 06:31

Olakšanje za Olimpijakos

Košarkaši Olimpijakosa izgubili su drugi meč finalne serije od najvećeg rivala Panatinaikosa. „Zeleni“ su izjednačili na 1:1 u pobedama, ali je to mogla da bude manje loša informacija za navijače „crveno-belih“ posle meča u „OAKA areni“.
U toku utakmice prilikom pokušaja skoka povredio se najbolji igrač Pirejaca i MVP Evroligi Saša Vezenkov i ostao da leži na parketu uz bolnu grimasu na licu.
Strahovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su redovima Olimpijakosa da je Bugarin doživeo težu povredu, jer nije mogao da se osloni na nogu, pa je odmah urađena magentna rezonanca.
Na sreću, nakon pregleda je utvrđeno da sjajni Vezenkov nije doživeo težu povredu, ali će ipak najverovatnije propustiti treću utakmicu u finalnoj seriji koja je na programu u nedelju od 20.15 u Pireju.
Pobednik šampionata Grčke biće ekipa koja stigne do tri pobede.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.