Odluka Evrolige je s*anje

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 18:52

"Odluka Evrolige je s*anje"

Američki košarkaš Malkolm Dilejni nije zadovoljan odlukama Evrolige koja je kaznila Real i Partizan zbog incidenata u Madridu.

Organizatori kontinentalnog takmičenja su pored 50.000 evra kazne za oba tima izrekli i mečeve suspenzije četvorici košarkaša.

Mešu njima je Geršon Jabusele sa pet utakmica, odnosno Gabrijel dek sa jednim mečom suspenzije kod Reala. Kod Partizana je Kevin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Panter nedostupan na naredna dva susreta, a Matijas Lesor samo na narednom.

To je bio povod da se oglasi i nekadašnji igrač Olimpije koji je nezadovoljan takvom odlukom. On je na društvenim mrežama reagovao na zvanično saopštenje.

"Ovo je s*anje", napisao je Dilejni.

Iskusni plejmejker je od starta dešavanja u Madridu na strani Partizana pa je tako branio Lesora i govorio da ne treba da bude suspendovan on već Džanan Musa zbog simuliranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.