Odložen meč Albe i Olimpije iz Milana

Izvor: B92, 23.Okt.2020, 16:02

Odložen meč Albe i Olimpije iz Milana

Utakmica šestog kola Evrolige izmedju košarkaša Olimpije iz Milana i berlinske Albe, planirana za 30. oktobar.

Odložena je na zahtev nemačkog kluba zbog slučaja korona virusa.

Klub iz Berlina ima problema sa zaraženim igračima i naveo je da nema na raspologanju osmoricu košarkaša koliko je minimalno potrebno da bi se meč odigrao.

Prethodno je i susret 5. kola Evrolige protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Baskonije odložen, a ni ekipa Olimpije ni odigrala svoj meč sa Zenitom, pošto klub iz Sankt Peterburga ima mnogo igrača u karantinu.

Po Evroliginim pravilima, meč može tri puta da se odloži ako to prostor u rasporedu takmičenja dozvoli.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložen još jedan meč Evrolige

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2020

Utakmica šestog kola Evrolige između košarkaša Olimpije iz Milana i berlinske Albe, planirana za 30. oktobar, odložena je na zahtjev njemačkog kluba zbog slučaja virusa korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Odložen meč Albe i Olimpije iz Milana

Izvor: RTS, 23.Okt.2020

Utakmica šestog kola Evrolige između košarkaša Olimpije iz Milana i berlinske Albe, planirana za 30. oktobar, odložena je na zahtev nemačkog kluba zbog slučaja koronavirusa. . Klub iz Berlina ima problema sa zaraženim igračima i naveo je da nema na raspologanju osmoricu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.