Obradović posle debakla: Nije kraj sveta

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 22:19

Obradović posle debakla: Nije kraj sveta

Trener Monaka Saša Obradović bio je razočaran posle novog poraza u Evroligi, ali je istakao "da to nije kraj sveta".

Tim iz Kneževine je na svom parketu ubedljivo izgubio od Virtusa rezultatom 83:59, što mu je drugi ovosezonski poraz.

"Kada izgubite ovako, kada grešite 40 minuta u napadu i odbrani, pojedinačno i timski, trener treba da preuzme odgovornost. Objašnjenje? Ako ne igraš po planu, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne koristiš svoju snagu, ako forsiraš, ako nemaš strpljenja, ako grešiš, onda je jako teško. U Evroligi ti momci igraju na najvišem nivou. Da pričamo o nama i potcenjujemo protivnika, mislim da treba da budemo realni", rekao je Obradović i dodao:

"Vrlo je teško sada pronaći bilo kakve pozitivne stvari, ali nije kraj sveta. Teško vrem dolazi. Moramo to reći naglas – verovatno neće biti više smeha u gubitničkoj atmosferi. Iz ovoga možete izaći i jači. Ovako se pripremate".

Obradović još uvek ne može da računa na Kembu Vokera i Džordana Lojda.

"Treniraju. Džordan počinje da trenira sa kontaktom. Ne znam kada će zaigrati. Verovatno nam je najviše nedostajao Lojd, ali je bilo očekivano. Nije mogao odmah da nam pomogne posle nekoliko meseci neigranja. Kemba je takođe počeo sa treninzima, ali ni on nije igrao dosta meseci. Očekivati da sve stane u jedan meč, nije moguće", istakao je srpski stručnjak.

Monako u sredu gostuje Crvenoj zvezdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.