Obradović o Panteru: Nije na meni, već na Evroligi

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 23:46

Obradović o Panteru: Nije na meni, već na Evroligi

Trener Partizana Željko Obradović govorio je na konferenciji za medije.

Druga utakmica Reala i Partizana je prekinuta pri rezultatu 95:80 usled opšte tuče.

"Došli smo ovde da igramo protiv Reala, dobrog kluba, znali smo da će biti teško. Ideja je bila da igramo meč po meč, imamo 2:0 i srećni smo zbog načina na koji smo odigrali utakmice. Ništa nije gotovo, jer Real ima mnogo kvaliteta, verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će da igraju sledeći meč sa Tavaresom i da će on da se oporavi. Moramo da budemo pažljivi, da budemo oprezni i da se spremimo za sledeći meč. Čestitam mojim igračima", rekao je Obradović.

Obradović je upitan o potencijalnoj suspenziji Kevina Pantera.

"To je jedno pitanje na koje ne znam šta da vam kažem. To nije na meni, već na Evroligi. Smatram da ovo nije dobra slika ni za Real ni za Partizan, ovo ne sme da se ponovi. Pričali smo o emocijama, normalno je da imaju reakcije, ali ne sme tako nešto da se desi. Od ovog momenta pokušaću da smirim sve, imam prijatelje u Realu, ovo je veliki klub, ne želim da se priča o drugim stvarima, samo da se priča o košarci. IMali smo sjajnu dobrodošlicu ovde, imam veliko poštovnaje prema svima. Kada se vratim u Beograd ponoviću to, želim da sve prođe mirno i da ih dočekamo na isti način. Navijači treba da budu tu da pomognu našem timu, kao što su radili u Madridu. Moramo da pričamo samo o košarci. Nema potrebe za drugim temama", dodao je on.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.