Obradović: Turnir u Beogradu će biti poseban

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Turnir u Beogradu će biti poseban

Na pragu novog istorijskog uspeha je Željko Obradović, a mogao bi da ga ostvari 'kod kuće', na finalnom turniru Evrolige u Beogradu.

Srpski stručnjak bi trijumfom u Beogradu osvojio 10. titulu u Evroligi, čime bi imao jednu više od Real Madrida, koji je najtrofejniji klub.

"Vrlo sam srećan što ćemo igrati u Beogradu. Igra se u mojoj državi, van koje radim skoro 25 godina. Svaka sekunda >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koju mogu da provedem u Srbiji je značajna. Zbog toga je ovaj fajnl for poseban. Srbi razumeju košarku. Znam da ćemo imati mnogo navijača, ali isto je sa ostalim klubovima. Ipak, u dvorani će biti dosta mojih prijatelja", kazao je Obradović i dodao:

"Fokusiran sam samo na polufinale protiv Žalgirisa. Ništa više. Ključno je bilo da razumemo da su Judo i Bogdanović otišli, da imamo petoricu novih igrača... Sada smo zadovoljni. Krećemo se u pravom smeru."

Zanimljivo, srpski stručnjak je u karijeri radio i sa svim trenerima preostala tri kluba koja će se takmičiti na finalnom turniru - Jasikevičijusom, Lasom i Itudisom.

"Srećan sam što su svi tu. Nije iznenađenje za mene što je Šarunas u ovoj poziciji. Verujem da vi dobri igrači imaju šansu da postanu odlični trener, samo je pitanje vremena i prilike koju imaju", zaključio je Obradović.

Fajnl for u Beogradu na programu je od 18. do 20. maja.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.