Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 22:30

Obradović: Do pobede nas doveli pametni potezi pri kraju i u napadu i u odbrani

Početna » Sport » Obradović: Do pobede nas doveli pametni potezi pri kraju i u napadu i u odbrani


G. A.danas 21:18

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Trener Partizanovih košarkaša Željko Obradović brzo je arhivirao pobedu protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi, jer je već govorio o sledećem iskušenju crno-belih u Evroligi.
„Igralo se ofanzivno sa obe strane. U prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << poluvremenu smo imali odličan protok lopte, mnogo otvorenih pozicija koje smo koristili na pravi način. U nastavku smo odigrali nešto slabije u napadu, rival je bio izuzetno raspoložen, na kraju smo stigli do dragocene pobede“, naglasio je Obradović, pa nastavio:
„Šta se dešavalo u nastavku meča? Zašto nismo uspeli da prelomimo meč ranije? Nismo imali dovoljno dobar protok lopte, Cedevita Olimpija je kvalitetna ekipa koja voli da trči, koja je ofanzivno izuzetno opasna. Na kraju, napravili smo dosta pametnih poteza u oba smera, pa smo zasluženo stigli do trijumfa“.
Na pitanje da prokementariše zdravstveni bilten, Obradović je rekao:
„Ognjen nije ozbiljno povređen, počeće sa radom. Naneli se oseća bolje, kao i Tristan. Verujem da ću u utorak imati kompletnu ekipu na treningu, verujem da ćemo svi biti u konkurenciji za duel u Milanu“.
Partizan u sledećem kolu Evrolige igra protiv Olimpije u Milanu u petak, 8. marta.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Sport



Naslovna strana
Naslovna strana za 4. mart 2024.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca
Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.
– Srđan Gojković Gile, muzičar



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.