OPROŠTAJ Duško Ivanović dao izjavu kojom je najavio poslednji meč u Evroligi za Crvenu zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 18:10

OPROŠTAJ Duško Ivanović dao izjavu kojom je najavio poslednji meč u Evroligi za Crvenu zvezdu

Igra se u četvrtak.

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak igraju svoj oproštajni meč ovosezonske Evrolige.

Navijači ne popuštaju sa podrškom, ponovo je "Pionir" rasprodat što raduje trenera Zvezde i sve u klubu, igrače, a evo i kakva su očekivanja trenera Duška Ivanovića pred meč sa Fenerom - koji i dalje nije stopostotno siguran u prolaz među osam najboljih.

- Kao pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaku, svaku utakmicu idemo da pobedimo - kaže Ivanović.

Zdravstveno stanje ekipe je, kaže, dobro.

- Dobro, svi su igrači zasad, do ovog poslednjeg treninga, dobro, igraće njih samo 12.

Na pitanje koliko i njemu i igračima znači što je hala rasporadata iako je ekipa izgubila šanse za prolaz u Top8, trener Zvezde kaže:

- To je zaista izuzetan znak da su naši navijači zaista fantastični što ja ponavljam stalno i što je istina. I zaista daju snagu ovim momcima kad izađu da igraju, podršku im daju, znači im puno.

Fenerbahče će biti motivisan jer nije još matematički obezbebio plasman.

- Izuzeztno kvalitetan tim, dobili su zadnju utakmicu protiv Efesa možda najviše zahvaljujući tome da su imali neke igrače koji su bili povređeni, pa su silom prilika igrali sa pet niskih igrača i igrajući sa pet niskih napravili su razliku. Izuzetno kvalitetan tim, izuzetan broj igrača koji mogu da reše utakmicu i situacije "jedan na jedan", situacije na niskom postu, tu su izuzetno jaki... I vrlo su iskusna ekipa.

Za kraj, na pitanje novinara Telegrafa da sabere utiske posle čitave sezone, da li je zadovoljan viđenim iako je top 8 ostao na pobedu ili dve, Ivanović je rekao:

- Izuzetno sam zadovoljan sa angažovanjem i predanošću sa kojom ovi momci rade, a sa rezultatom nisam zadovoljan jer nismo ušli u top8. Mislim da je zaista šteta za ovaj tim, jer da smo ušli imali bismo realne šanse da osvojimo. Ali ovo je lako pričati sad kada si napolju.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.