OGLASIO SE I JABUSELE NAKON DIVLJAČKOG POTEZA: Evo šta je poručio Egzumu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 12:08

OGLASIO SE I JABUSELE NAKON DIVLJAČKOG POTEZA: Evo šta je poručio Egzumu (FOTO)

Najprljaviji potez u istoriji Evrolige.

Divljački i rvački zahvat igrača Reala Geršona Jabuselea kojim je teško povredio Dantea Egzuma bacio je sneku na pobedu Partizana u plej-ofu Evrolige.

Dan posle utakmice i sramnog poteza oglasio se i sam Jabusele:

- Duboko se kajem zbog svog ponašanja na sinoćnjoj utakmici. Košarka je sportsko ponašanje i prijateljstvo. Moje iskreno izvinjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u odličnim odnosima, Danteu Eksumu i njegovoj porodici, mojim saigračima, mom klubu i svim navijačima - napisao je igrač Reala na društvenim mrežama.

Njega, bez ikakve dileme, nećemo gledati u Beogradu, na trećoj utakmici, pošto nema sumnje da će dobiti kaznu zbog koje neće moći da nastupi protiv Partizana.

Čekamo epilog disciplinske komisije, koja će doneti odluku o sankciji aktera meča u Madridu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.