OBRADOVIĆ I IVANOVIĆ ZA PRIMER U EVROLIGI: Samo im je Mesina ravan

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 13:59

OBRADOVIĆ I IVANOVIĆ ZA PRIMER U EVROLIGI: Samo im je Mesina ravan

Najmanje posla su sudije imale sa njima.

Treneri Crvene zvzde i Partizana Duško Ivanović i Željko Obradović važe za veoma temperamentne trenere, ali što se tiče ove sezone Evrolige, njihovo ponašanje na utakmicama je bilo odlično. Iako su imali veliki broj nurnih reakcija, uvek je to bilo u granicama normale, pa ni sudije u Evroligi nisu imale potrebu da ih kažnjavaju.

U prilog tome govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i statistika pošto su Ivanović i Obradović dobili samo po jednu tehničku grešku i u tom parametru su najbolji zajedno sa trenerom Armanija Etoreom Mesinom.

Što se tiče onih koji su se najteže kontrolisali, to su Žoan Penjaroa iz Valensije i Kazis Maksivitis na klupi Žalgirisa koji su po osam puta dobili tehničku grešku. Po šest tehnički greški dobili su Ergin Ataman iz Efesa, Šarunas Jasikevičijus iz Barselone i bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri koji je sada u Bajernu. Što se tiče bivših Zvezdinih trenera, Dejan Radonjić je dobio četiri tehničke greške dok je bio na klupi Panatinaikosa, a Saši Obradoviću u Monaku su pokazane dve tehničke.

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.