Ništa od Zvezde - Nedović ostaje u Španiji!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Zvezde - Nedović ostaje u Španiji!

Srpski košarkaš Nemanja Nedović u četvrtak je ozvaničio prekid saradnje sa Valensijom a odmah zatim potvrđeno je da će od naredne sezone nositi dres Unikahe!

Osam meseci nakon što je napustio Ameriku i vratio se na Stari kontinent Nemanja Nedović (24) napustio je Valensiju i pronašao novi angažman.

Tokom dana je na zvaničnom "Tviter" profilu Valensije potvrđeno da je sa Nedovićem postignut dogovor o sporazumnom raskidu saradnje, da bi Miško Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zatim obelodanio gde Srbin nastavlja karijeru.

"Iz Valensije preko Maldiva pravo u Evroligu. Nemanja Nedović potpisao je 1+1 ugovor sa Unikahom" napisao je Ražnatović na "Tviteru".

To znači da će nakon Zvezde, Lijetuvos Ritasa i Valensije Nemanja Nedović nastupati za još jedan evropski klub a odluka je da to bude baš Unikaha iz Malage.

Ugovor je potpisan na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu godinu a Nedoviću bi u Mlagi društvo trebalo da pravi Stefan Marković.

Na taj način stavljena je tačka na spekulacije da bi Nemanja Nedović mogao da se vrati u Crvenu zvezdu Telekom i da sa crveno-belima naredne sezone nastupa u Evroligi.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Maldivi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nedović potpisao za Unikahu

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2015

Reprezentativac Srbije se dogovorio sa klubom iz Malage u kome će zameniti Urugvajca Grejndžera..Nemanja Nedović će i sledeće sezone nastupati u Španiji. Novi klub reprezentativca Srbije biće Unikaha sa kojom je 24-godišnji košarkaš potpisao ugovor na dve sezone, što je potvrdio na Tviteru...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.