Nisam znao da Zvezda ima najbolji tim ikada

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 00:34

"Nisam znao da Zvezda ima najbolji tim ikada"

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas bio je zadovoljan nakon pobede nad Zvezdom (88:83) u devetom kolu Evrolige.

Njegov tim je imao mnogo kadrovskih problema, ali iz duplog kola izlazi sa dve pobede.

"Moram da čestitam igračima i navijačima, bila je odlična atmosfera kao i uvek. Završili smo duplu nedelju sa dve pobede i molim vas nemojte potceniti bilo koga. Izgubili smo od Baskonije, a oni su savladali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barselonu sa skoro 30 razlike. Svako može da pobedi svakoga. Čak i protiv Makabija pobedili smo prvo poluvreme sa 15 razlike, ali smo izgubili Gosa i Pitersa, pa je bilo na kraju rezultatski blizu", rekao je Barcokas.

Nije mu jasno šta bi navijači više mogli da traže od njih.

"Ne znam šta neki ljudi očekuju od nas. Ovo je Evroliga i ona je veoma teška, svako ko malo zna o košarci to mu je jasno. Crvena zvezda je pokazala koliko je jak tim. Vodili smo sa 15 poena i na kraju smo doneli nekoliko loših odluka. Postigli su preko deset poena u par poseda. Moramo ceniti svaku pobedu u ovom takmičenju", dodao je grčki stručnjak.

Čestitao je sunarodniku na suparničkoj klupi.

"Želim čestitati Sferopulosu, nisam znao da imaju najbolji tim ikada, do sada i čine teškog protivnika za plejof", istaka je Barcokas.

Naročito je istakao Kostasa Papanikolaua.

"Moram spomenuti još nešto, posebna zahvalnost Papanikolauu, pošto je imao jako dobru utakmicu i pored toga što je dobio blokadu pre utakmice zbog bola u leđima. Nisam siguran da će igrati i sledeću utakmicu, ali sada je bio ključan igrač. Ne želim da ističem individualne igre, ali ovo sa njim je nešto posebno, šta je žrtvovao za tim", rekao je Barcokas na konferenciji za medije nakon meča", zaključio je Barcokas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.