Nije ni debitovao, a odlazi - Sjajni strelac se rastao sa Panatinaikosom

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2020, 00:02

Nije ni debitovao, a odlazi - Sjajni strelac se rastao sa Panatinaikosom

Čudna situacija u klubu iz Atine.

Pjer Džekson je ovog leta stigao u Panatinaikos kao veliko pojačanje, navijači grčkog kluba su bili uzbuđeni zbog bekovskog tandema Džekson-Nedović.

Ipak, treba istaći da je Srbin loše otvorio sezonu, a Džeksona još uvek nismo videli u Evroligi zbog problema sa povredom.

Sada je jasno i da ga nećemo videti, makar ne u dresu grčkog velikana, PAO se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danas i zvanično rastao sa bivšim košarkašem Cedevite.

Amerikanac je nastupio u samo jednom zvaničnom meču za "Zelene" u Superkupu protiv Peristerija.

Imao je problema sa povredom, a navodno je i nezadovoljan situacijom u Grčkoj, pa su se dve strane odlučile za sporazumni raskid saradnje.

Očekuje se tako da Kifer Sajks, kojeg je pratila i Crvena zvezda, dobije ugovor do kraja sezone, iako je nedavno potpisao sa Panatinaikosom jednomesečnu saradnju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.