Izvor: RTS, 19.Okt.2020, 18:47

Nedović traži čarter letove u Evroligi

Srpski košarkaš Nemanja Nedović prokomentarisao je na Tviteru nove kovid regulative Evrolige i izneo zanimljiv predlog - da se timovima obezbede čarter letovi za putovanja na utakmice tog takmičenja.
Ove sezone igrač atinskog Panatinaikosa reagovao je na tvit u kojem se spominje odluka Evrolige da se prethodno odložene, otkazane i utakmice registrovane rezultatom 0:20 ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igraju u novim terminima.

”Ok, super. Ali, obezbedite nam čarter let jer smo bili tamo, spremni za igru i pritom putovali ceo dan da dođemo u Lion”, napisao je Nedović apropo odloženog meča protiv Asvela u Francuskoj. 
Jedan korisnik te društvene mreže na to mu je napisao kako da ”sada kada je Evroliga izašla u susret igračima i pristala da se utakmice igraju u novim terminima od njih ne treba tražiti i da plaćaju čarter letove”, na šta je Nedović takođe reagovao:
”Zašto da ne? Za drugi najbolju ligu na svetu to ne bi trebalo da predstavlja problem, plus ko je glavni sponzor?”, upitao je Nedović aludirajući na činjenicu da je avio kompanija ”Turkiš erlajnz” dugogodišnji nazivni sponzor Evrolige.
Temom novih pravila Evrolige i novim problemima koji mogu nastati bavili smo se u ovoj analizi.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.