Nedović povređen, ne igra protiv Žalgirisa

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović povređen, ne igra protiv Žalgirisa

Njegovo tačno stanje će se znati narednih dana, kažu iz Unikahe

Veliki udarac za Unikahu. Klub iz Malage je ozvaničio da Nemanja Nedović neće igrati u meču protiv Žalgirisa u Evroligi zbog povede levog ramena.

Kako je klub iz Malage istakao, tačan status s povredom Nedovića znaće se narednih dana i od toga će zavisiti da li će igrati protiv Real Madrida 16. novembra.

MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << KVOTE ZA MEČ UNIKAHE I ŽALGIRISA

Takođe, od oporavka će značiti i da li će moći da igra za reprezentaciju Srbije, naravno ako sve bude prošlo kako treba kod kluba i ukoliko slobodno bude mogao da dođe da igra za nacionalni tim, a sve govori da će takav biti slučaj. Samo da povreda bude sanirana do 24. novembra kada Srbija igra protiv Austrije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019.

Španski mediji pišu da je imao dva testa jutros i da se sada čekaju rezultati kako bi se znali naredni koraci.

Na pet dosadašnjih utakmica u Evroligi Nedović je prosečno davao 14 poena i imao četiri asistencije za 23 minuta na parketu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.