Ne može se biciklom na Rusiju: CSKA se naljutio i bez Teodosića smoždio Nemce

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može se biciklom na Rusiju: CSKA se naljutio i bez Teodosića smoždio Nemce

Armejci sigurni protiv Brose Basketa - 85:64

Bili su u krizi koja je bila vidljiva i okom laika tokom nedavnog meča sa Crvenom zvezdom. Izgubili su i u Madridu i ugrozili prvu poziciju u Evroligi. Međutim, izgleda da su se košarkaši CSKA ozbiljno naljutili i počeli da podsećaju na staru, dobru mašinu.

Na šampionsku mašinu.

Brose je pokušao, predvođen trenerom Trinkijerijem, da pruži ozbiljnji otpor, ali nije vredelo -85:64 . Jednostavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nisu mogli bicklom u pohod na Rusiju.

CSKA je suvereno dobio meč, iako je bio lišen pomoći rovitog Miloša Teodosića (zabavljao navijače u hali autogramima). Brose je bio konkurentan samo u prvoj četvrtini, kada je imao i sporadično vođstvo. Međutim, brzo su stvari počele da dolaze na svoje mesto.

Razigrala se osovina De Kolo-Hajns, pratio ih je Voroncevič. Nemcima nije bilo spasa, posebno jer su Armejci zategli odbranu kao strunu. Brose je u trećem periodu ubacio samo 15 poena i tu je bio kraj svih nadanja da mogu do velikog iznenađenja. Brose posle ovog poraza ima sedam pobeda iz 18.kola, tako da je CSKA napravio malu uslugu Crvenoj zvezdi.

Najefikasniji u redovima domaćina bio je Nando De Kolo. Zanimljivo je da je Francuz prvu trojku postigao u poslednjoj četvrtini, ali je bio ubedljivo najefikasniji u Itudisovom timu i postigao 26 poena. Hajns je dodao 13, a Fridzon i Kurbanov po deset.

Kod Brosea bolji od ostalih bio je Tajs sa 15, a Meli je dodao 15.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.