Ne mogu ja da budem u rečenici sa gospodinom Obradovićem

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 10:54

"Ne mogu ja da budem u rečenici sa gospodinom Obradovićem"

Košarkaši Efesa u četvrtak od 20.30 sati biće gosti Partizana u 27. kolu Evrolige.

Tuski tim pred dolazak u Beograd ima skor 11-15 i na 14. mestu je na tabeli, dok je Partizan sa 12 pobeda i 14 poraza na 11. poziciji.

Trener Efesa Tomislav Mijatović govorio je pred trenerski okršaj sa najtrofejnijim evropskim stručnjakom.

"Pod broj jedan… Ni pod kojim uslovom ja ne mogu da budem u rečenici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa gospodinom Obradovićem. Svako ko je normalan, njemu je to jasno. Da ne pričam ja sada šta je i ko Obradović. Drugo, sa sportske i ljudske strane, kada si u Efesu, moraš da staviš po strani sve veličine i magnitude njihovih imena i da se boriš", rekao je Mijatović za Meridian sport.

"Radi se o 40 minuta gde ćemo sa naše strane učiniti sve da odigramo na najvišem nivou. Da dokažemo veličinu Efesa kao kluba i izborimo dobar rezultat. Pa čak i protiv kluba kakav je Partizan i trenera kakav je Obradović. Sportska strana priče je da želiš protiv najboljih da se takmičiš. A ovo sada je sam vrh. Ali… To što si u istom fajtu, ne znači da neki trener u mlađoj fazi karijere može da bude u istoj rečenici sa gospodinom Obradovićem. To je drugi par cipela. Možda nam baš to bude još veći motiv, jer preko puta stoji čovek koji je kroz sve to već prošao bezbroj puta. Čast je boriti se", rekao je Mijatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.