Nadu niko ne može da nam oduzme

Izvor: Beta, 15.Okt.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadu niko ne može da nam oduzme

BEOGRAD, 15. oktobra 2014. (Beta) - Trener Crvene zvede Dejan Radonjić rekao je u sredu da njegovi košarkaši moraju da odigraju iznad svojih mogućnosti kako bi pobedili Galatasaraj na početku Evrolige.

"Galatasaraj, kao i cela Evroliga, su jedna velika škola za nas. Ovaj tim Zvezde ima mogućnost da raste i sazreva kroz takve utakmice. Nadu niko ne može da nam oduzme i želimo da uz pozitivnu energiju sa tribina >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << odigramo iznad mogućnosti, napravimo podvig i pobedimo tursku ekipu", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda će u četvrtak od 20.45 u Areni dočekati Galatarasarj u prvom kolu Grupe D Evrolige.

Radonjić je kazao da je turskim tim izuzetno kvalitetan, ali da je prednost Crvene zvezde "mladost, želja i energija".

"Galatasarj je odlično plasiran u Evroligi prošle sezone. Oni su zadržali osovinu tog ekipa i uz pojačanja iz ove godine su još kvalitetniji. Jasno je o kakvom timu se radi i kakve su mu mogućnosti", kazao je trener crveno-belih.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Radonjić: Huk "delija" ruši Galatasaraj

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2014

Trener Crvene zvede Dejan Radonjić rekao je da njegovi košarkaši moraju da odigraju iznad svojih mogućnosti kako bi pobedili Galatasaraj na početku Evrolige. ..Nadu niko ne može da nam uzme: Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde.. .."Galatasaraj, kao i cela Evroliga, su jedna velika škola za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.