NOVI MALER ZA BARSU: I bez Veselog na F4 Evrolige?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 22:30

NOVI MALER ZA BARSU: I bez Veselog na F4 Evrolige?

Čeh se povredio u meču šampionata Španije.

Košarkaš Barselone Jan Veseli je zbog povrede leđa napustio meč katalonskog kluba protiv Obradoira u ACB ligi i pod znakom pitanja je za učešće na fajnal foru Evrolige koji počinje sledećeg petka u Kaunasu.

Veseli je na terenu proveo samo tri minuta i 21 sekundu, posle čega je napustio parket i nije se više vraćao, a klub je izdao saopštenje u kom je potvrdio da je Čeh doživeo povredu leđa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Za sada nema zvanične informacije o potencijalnoj pauzi, ali je pitanje da li će biti spreman do petka i meča protiv Reala na fajnal-foru. Katalonci će u Litvaniji biti oslabljeni i za povređenog Korija Higinsa.

Barselona je, inače, lako pobedila Obradoiro (94:77), a najbolji strelci u redovima "blaugrane" su bili Nikola Mirotić sa 27, Aleks Abrines sa 12 i Nikola Kalinić sa 11 poena.

Kasijus Robertson je dao 19 poena za klub iz Santijago de Kompostele, Marek Blaževič je dodao 15, a 13 je postigao nekadašnji plejmejker Partizana Leo Vesterman.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.