NIŠTA OD OBRAJANTA: Obradovićev tim jači za američkog pleja, ali pod košem škripi! Šta će biti sa Džonijem?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 17:07

NIŠTA OD O'BRAJANTA: Obradovićev tim jači za američkog pleja, ali pod košem škripi! Šta će biti sa Džonijem?

Crveno-belima ide na ruku činjenica da će u decembru, kad je Evroliga u pitanju, uglavnom da igrati na domaćem terenu.

Tim Crvene zvezde nikako da dobije svoje pune obrise. Trener crveno-belih od početka ima problem da mu svi igrači nisu na raspolaganju - zbog povreda, kasnijih transfera, pozitivnih testova na koronu, administrativnih pravila...

Zanimljivo je u Grupi D pred poslednja dva kola - Liverpul ima devet, a Ajaks i Atalanta po sedam bodova. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je meč na Enfildu (21.00), gde gostuju Holanđani izuzetno važan! Kvota na keca je 1,80, iks je 3,80, a pobeda Ajaksa nosi kvotu 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Ajaks.

Zdravstvena situacija u Zvezdi nije sjajna, ali je bolja nego pred poslednji meč s Efesom u Evroligi.

Tada su zbog povrede izostala dva igrača, Lengston Hol i Džoni O'Brajant. Bez prave organizacije i igre pod protivničkim košem Zvezda nije mogla da ugrozi turski tim.

Sada šef struke Saša Obradović može da bude zadovoljniji. Za utakmicu sa Makabijem, u Tel Avivu, moći će da računa na pleja, Hola. S druge strane, bilo bi pravo čudo da se na terenu nađe i O’Brajant.

Kako piše "MaxBet sport", poslednje pojačanje crveno-belih ide na terapije zbog povrede kolena zarađene na treningu dan uoči duela s Efesom. Prima plazmu i, kako stvari trenutno stoje, propustiće i ovu utakmicu.

Posle ovog duela Zvezdi predstoji nešto lakši raspored, ali na ruku joj ide i činjenica da će u decembru, kad je Evroliga u pitanju, uglavnom da igra na domaćem terenu. Četiri puta (tri uzastopno) od pet mečeva igraće u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.