NIKO KAO ZVEZDA: Ovo je uspela samo četa Janisa Sferopulosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 00:26

NIKO KAO ZVEZDA: Ovo je uspela samo četa Janisa Sferopulosa

Kompletirano je 18. kolo Evrolige.

Završeno je 18. kolo košarkaške Evrolige. Srpski timovi Zvezda i Partizan su slavili, ali može sye reći da je veći uspeh trijumf čete Janisa Sferopulosa.

Partizan je na svom terenu savladao Asvel, a Zvezda je pobedila u Istanbulu Fenerbahče. Zanimljivo je da je to jedini trijumf neke gostujuće ekipe u 18. kolu Evrolige.

U četvrtak će crveno-beli probati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na krilima pobede u Turskoj da slave i u Večitom derbiju, ali svakako i Partizan u dobrom raspoloženju dočekuje ovaj meč i želi da dođe do trećeg trijumfa nad Zvezdom ove sezone.

EVROLIGA - 18. KOLO

Utorak

Fenerbahče - Crvena zvezda 76:85

Žalgiris - Alba 77:71

Makabi - Monako 93:83

Olimpijakos - Olimpija Milano 79:74

Partizan - Asvel 90:77

Sreda

Valensija - Efes 93:88

Baskonija - Panatinaikos 75:73

Virtus Bolonja - Bajern 85:83

Barselona - Real Madrid 83:78

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.