Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO KAO BOGDAN: Bogdanović ušao u istoriju Fenerbahčea i postavio rekord Evrolige! (VIDEO)

Bogdan Bogdanović pružio je ove sedmice dve maestralne partije u četvrtfinalnim mečevima protiv Panatinaikosa, kojima je doveo svoj klub na rag plasmana na završni turnir ali se i upisao u istoriju.

Reprezentativni bek Srbije je u prvom meču u Atini postigao 23 poena uz pet skokova, četiri asistencije i tri blokade, dok je sinoć u novoj pobedi svog tima učestvovao sa 25 poena, 8 skokova i 6 asitencija.
Ovakvi učinci su bivšem asu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana omogućili indeks korisnosti 35, čime je postao prvi igrač u istoriji najelitnijeg evropskog takmičenja kome je pošlo za rukom da u dva uzastopna meča prebaci 30 indeksnih poena.

Izvor:Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL
Ovime je Bogdan ujedno postao i najbolji igrač u isoriji Fnerbahčea, kada su u pitanju učinci u plej-of mečevima Evrolige zabeleživši u ovoj fazi takmičenja ukupno 122 poena, 37 skokova i 24 asistencije. Ovo ga čini najboljim poenterom, skakačem i asistentom turskog kluba ikada.
Sve nas a posebno selektora Đorđevića može da raduje fenomenalna forma u kojoj se naš košarkaš nalazi. Ovakvim partijama Bogdanović je dokazao da je već među najboljim bekovima Evrope, a videćemo da li će nakon ovog leta možda podići lestvicu i okušati se u NBA.
The post NIKO KAO BOGDAN: Bogdanović ušao u istoriju Fenerbahčea i postavio rekord Evrolige! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.