NIJE SAMO KAJRI IRVING: I Durent beži iz Bruklina, stigao poziv iz Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 13:05

NIJE SAMO KAJRI IRVING: I Durent beži iz Bruklina, stigao poziv iz Evrolige

Ponude već stižu.

Nešto je baš trulo u Bruklinu. Kajri Iriving je na pragu prelaska u Dalas, a trejd je zatražio i Kevin Durent. Šta se desilo u Netsima i gde je puklo to još uvek niko ne zna.

Za Durenta je zainteresovan Finiks. Međutim, ne zna se šta bi Sansi mogli da ponude Netsima za Duranta, pod pretpostavkom da bi, sa nedodirljivim Devinom Bukerom, želeli da zadrže Krisa Pola i tako formiraju trio snova.

Posle informacije da Durent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi da napusti Bruklin, oglaso je i njegov prijatelj Majk Džejms, koji ga je pozvao da mu je se pridruži u Monako koji sa velikim uspehom trenira srpski trener Saša Obradović.

Mislim da bi svako voleo da dovede Durenta. Monako će da mu ponudi jahtu - našalio se Džejms na svom Tviter profilu.

Shit i think everybody would. Monaco gon offer him a yacht https://t.co/B8BcXX4Lef

— Mike James (@TheNatural_05) February 5, 2023

Teško da će Durenta zadovoljiti jahta, jer su njregova godišnja primanja u NBA nešto manja od 50 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.