NAJAVA DANA (subota, 18. april): Nova bitka za Evroligu, Čelsi čeka Đavole, veliki derbiji u Torinu i Barseloni...

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (subota, 18. april): Nova bitka za Evroligu, Čelsi čeka Đavole, veliki derbiji u Torinu i Barseloni...

Pogledajte koji nas to interesantni događaji čekaju danas...

2006: ČELSI – MAN. JUN, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)

Čelsi je bez ligaškog poraza od 1. januara, a sad se sastaje protiv Mančester junajteda koji je vezao šest pobeda, među kojima su i one nad Liverpulom i Sitijem. Današnjeg rivala međutim nije dobio u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sedam pokušaja.

5002: NICA – PSŽ, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)

Poslednjih pet susreta pripala su Pari Sen Žermenu, Nica od januara nije slavila na domaćem terenu. Međutim, PSŽ ju je savladao samo dva puta na poslednjih 10 gostovanja u Nici, a sada je bez Zlatana Ibrahimovića.

1003: JUVENTUS – LACIO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Lacio je vezao osam pobeda u prvenstvu, na poslednja četiri gostovanja primio je samo gol, ali sada ide na noge šampionu, koga u Torinu nije savladao još od Kup susreta iz aprila 2009. U ligi još od decembra 2002.

3006: HOFENHAJM – BAJERN, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Čeka se reakcija Bajerna posle teškog poraza od Porta u Ligi šampiona. Čini se da je protivnik idealan za iskupljenje – Hofenhajm nije savladao Bajern od kada se 2008. domogao elite. Poslednja tri duela otišla su u 3+.

4002: BARSELONA – VALENSIJA, 16.00

(Fudbal, Španija 1)

Barselona za titulu, Valensija za LŠ. Valensija u ligi već 10 ligaških utakmica ne zna za poraz, poslednje gostovanje na Kamp Nou dobila je sa 3:2, ali je izgubila prethodnih sedam. U poslednjih pet mečeva primila je jedan gol.

4003: LA KORUNJA - ATL. MADRID, 18.00

(Fudbal, Španija 1)

La Korunja više od dva meseca na zna za pobedu u ligi, Atletiko toliko za poraz. Od današnjeg protivnika pritom nije izgubio od 2009. U narednih šest mečeva ostvario je pet pobeda. Na tih šest nije primio nijedan gol.

2704: VOŽDOVAC - C. ZVEZDA, 16.00

(Fudbal, Srbija 1)

Voždovac je jesenas remizirao sa Crvenom zvezdom, ovog proleća i sa Partizanom, ali je u kasnijih šest kola osvojio samo bod. Dobio je doduše dva poslednja meča sa Zvezdom kao domaćin. Na prošla tri bilo je 0-2 gola.

7084: CEDEVITA – BUDUĆNOST, 18.30

(Košarka, ABA liga)

Budućnost je iskoristila prednost domaćeg terena i u Morači stigla do prednosti od 2:0, ali je Cedevita dobila svih šest okršaja sa Podgoričanima u Zagrebu u kome u regionalnom takmičenju ne zna za poraz u 2015.

7085: PARTIZAN - C. ZVEZDA, 21.00

(Košarka, ABA liga)

Posle brejka u drugom meču Partizan će u naredna dva imati podršku publike. Ali od poslednjih 10 u takvoj situaciji dobio je samo četiri meča. Čini se da je najveće pitanje uoči meča da li će proraditi Boban Marjanović?

7648: ĐOKOVIĆ – NADAL, 15.35

(Tenis, ATP Monte Karlo)

Đoković nije poražen na poslednjih 16 mečeva, uz samo četiri izgubljena seta! Nadal se dosta mučio da dođe do polufinala, iako je šljaka njegova podloga. Izner i Ferer su mu uzeli po set. Prošle godine dvojica asova imali su po jednu pobedu na šljaci – Nole u Rimu, Nadal na Rolan Garosu.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.