NAJAVA DANA (petak, 11.novembar): Magija Evrolige i kvalifikacija! Tu je i dupli program Orlića i sve to u Trostrukom superparu

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (petak, 11.novembar): Magija Evrolige i kvalifikacija! Tu je i dupli program Orlića i sve to u Trostrukom superparu

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Kakav dan - strašan dan! Teško da mogu veliki ljubitelji sporta da imaju sadržajniji 24 sata. Jer nas ovog petka očekuju pravi spektakli. U živi naše javnosti biće duel mladih selekcija mlade reprezentacije Srbije i Norveške. Igraće i naši omladinci. Čekaju nas i utakmice u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji. A su i evroligaški klasici... >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sve te događaje moći ćete da odigrate po znatno povoljnijim kvotama u kladionicama MOZZART u okviru ponude Trostruki superpar.

6741 JERMENIJA - CRNA GORA, 17.00

(Fudbal, Kvalifikacije za SP)


Crnogorci igraju odlično u poslednje vreme. Na prethodna tri meča imaju dve pobede i remi. Uspeli su da savladaju u Dansku. Jermenija je u seriji od četiri poraza. Zanimljivo je da je na četiri od poslednjih pet susreta Crne Gore došlo 0-2 gola.

6064 SRBIJA U 19 - MALTA U 19, 17.15

(Fudbal, Kvalifikacije za EP)

Računica je prosta: pobedom nad današnjim rivalom omladinci Srbije bi obezbedili naredni krug kvalifikacija. Reklo bi se da neizvesnosti ne bi smelo da bude. Juniori Malte poslednji trijumf zabeležili su 2014.godine i to protiv Gibraltara. Na tri od pet poslednjih mečeva Orlića došlo je 0-2 gola.

6031 SRBIJA U 21 - NORVEŠKA U 21, 18.00

(Fudbal, Kvalifikacije za EP)


Gledajući suvu statistiku čeka nas vrlo efikasan meč na stadionu Partizana. Na četiri od poslednjih pet susreta Orlića ošlo je gg i 3+. Mlada selekcija Srbije je vezala tri pobede. Poslednji put smo se sa Norvežanima u ovoj konkurenciji sastali 2009.godine i zabeležili dvostruku pobedu. Zanimljivo je da su naši današnji rivali poslednji put remizirali pre godinu dana. Od tada imaju četiri trijumfa i tri poraza.

6742 FRANCUSKA – ŠVEDSKA, 20.45

(Fudbal, Kvalifikacije za SP)


Od poraza u finalu Prvenstva Evrope Francuzi imaju tri pobede i samo jedan remi. Forma Šveđana imaju tendenciju napretka. Vezali su dve pobede, a slavili su i u okršaju sa Holandijom. Na poslednja dva međusobna duela ova dva tima došlo je 0-2 gola.

6745 SAN MARINO - NEMAČKA ,20.45

(Fudbal, Kvalifikacije za SP)


San Marinu se loše piše. U dosadšanjoj istoriji igrali su dva puta sa Nemačkom i imaju gol razliku – 0:19. Nemaci imaju četiri uzastopne pobede. I to bez primljenog gola. Na svim tim mečevima došlo je 2-3 gola. San Marino ima deset poraza u seriji. Poslednji put su remizirali 2014.godine protiv Estonija.

6748 ENGLESKA – ŠKOTSKA, 20.45

(Fudbal, Kvalifikacije za SP)


Veliki ostrvski derbi Englezi dočekuju u boljem raspoloženju. Lideri su grupe i ne znaju za poraz od juna kada ih je oborio Island. Na poslednja tri meča Engleza došlo je 0-2 gola.Na tri od četiri prethodna duela Škotske došlo je 3+. U prethodnih 16 godina odigrali su samo dva međusobna susreta. Na oba je slavila Engleska.

6873 USA – MEKSIKO, 02.00

(Fudbal, Kvalifikacije za SP)


Veliki derbi dve ubedljivo najbolje ekipe u ovoj kvalifikacionoj zoni. Amerikanci su bili nešto uspešniji u poslednjih nekoliko susreta. Dobili su dva od prethodnih pet mečeva. Poraženi su samo jednom i to posle produžetaka. Na tri od prethodnih pet susreta došlo je 0-2 gola.

7030 GALATASARAJ – OLIMPIJAKOS, 18.00

(Košarka, Evroliga)


Reklo bi se da Galatasaraj nema šta da traži večeras. Tim iz Istanbula još ne zna šta je slast pobede u Evroligi. Olimpijakos u poslednjih pet susreta ima samo jedan poraz. I to od CSKA. Prethodni duel ova dva tima dobio je Olimpijakos.

7031 CSKA - REAL MADRID, 18.30

(Košarka, Evroliga)


Izuzimajući Fenerbahče ovo je sudar dva najveća kandidata za osvajanje Evrolige. Da će u Moskvi biti neizvesno najbolje odslikava činjenica da je od prethodnih pet susreta CSKA dobio tri meča. Real je uzdrman posle poraza od Barselone, dok je CSKA u Rusiji uništio Zenit – 105:61.

7032 SASKI BASK. – FENERBAHČE, 21.00

(Košarka, Evroliga)


Baskonija je vrlo neprijatan rival za Fener. Često su se sastajali u Evroligi prethodnih godina i učinak je izjednačen. Tim Željka Obradovića se iskupio za poraz od Uniksa, tako što je bio bolji od Darušafake. Baskonija je posle Crvene zvezde bila bolja od Manrese u prvenstvu Španije.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.