NA RAVNE ČASTI: Kevin Panter podelio sa Nibom i Šildsom MVP titulu 15. kola Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 14:02

NA RAVNE ČASTI: Kevin Panter podelio sa Nibom i Šildsom MVP titulu 15. kola Evrolige

Svi imali identičan indeks korisnosti - 25.

Prvi put od početka sezone, titula za najkorisnijeg igrača Evrolige podeljena je na ravne časti. Najbolji u 15. kolu elintog takmičenja bili su Kevin Panter iz Partizana, Džoš Nibo iz Makabija i Ševon Šilds iz Milana.

Svi oni su doprineli pobedom svojih timova sa identičnim indeksom korinosti - 25.

Kevin Panter dao je veliki doprinos pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana na gostovanju u Valensiji. Kapiten Partizana imao je učinak od 13 poena, devet skokova i tri asistencije.

Not one, not two, but THREE MVPs from Round 15 👀@Joshnebo, @KPJunior_ and @shields3uno started the double-week on fire to share the honor 🔥

‘MVP of the Round’ I @PaniniAmerica pic.twitter.com/OyfL4TdgAw

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 21, 2023

Makabi je u Beogradu savladao Baskoniju, a blistao je Džoš Nibo sa 17 poena i 11 skokova.

 Manekeni iz Milana opravdali su ulogu favorita protiv Asvela. Ševon Šilds predvodio je svoj tim sa 13 poena i šest asistencija.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čak tri MVP-ja u Evroligi – jedan od njih je i Panter

Izvor: B92, 21.Dec.2023

Kapiten Partizana Kevin Panter, košarkaši Olimpije iz Milana Šejvon Šilds i Makabija Džoš Nibo, najkorisniji su pojedinci 15. kola Evrolige...Panter, Šilds i Nibo ostvarili su indeks korisnosti 25 u pobedama svojih timova u prošlom kolu Evrolige...Kapiten "crno-belih" vodio je Partizan sa 13...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.