Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 12:12

NA OVO SE ČEKALO: Posle poraza od Olimpijakosa, oglasio se Dimitris Janakopulos

Zeleni ostali praznih šaka na startu Evrolige.

U derbiju prvog kola Evrolige, Panatinikos je na svom terenu poražen posle produžetka od Olimpijakosa. Silno pojačani Zeleni sa Glifade su većim delom meča imali prednost, šut za pobedu u poslednjim sekundama, ali su zbog katastrofalne igre u dodatnih pet minuta ostali praznih šaka.

Bila je to 19. pobeda Olimpijakosa na poslednjih 20 mečeva protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljutog rivala.

Za divno čudo kontroverzni prvi čovek Panatinikosa Dimitris Janakopulos nije izazvao buru svojim komentarom nakon utakmice. Veruje da bolji dani za "Zelene" tek slede.

- Sve dok postoji poštovanje prema klubu, našem domu i našim komšijama biće više entuzijazma od svih i na svim nivoima. Detalji nam nisu dozvolili da sezonu počnemo pobedom, ali verujem da su svi shvatili da se Panatinaikos vratio i da će ujedinjeni protiv svih tražiti ono što zaslužuje - naveo je Janakopulos.

U drugom kolu Evrolige Panatinaikos dočekuje Bajern iz Minhena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.