Mitru-Long zamenio Tejlora u Žalgirisu

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 13:44

Mitru-Long zamenio Tejlora u Žalgirisu

Kanadski košarkaš Naz Mitru-Long ostaće u Evroligi nakon debitantske sezone u elitnom takmičenju.

Mitru-Long je prošlog leta stigao u Olimpiju Milano iz Breše kao jedan od najboljih igrača u italijanskom prvenstvu.

Posle jedne sezone bilo je vreme da nastavi svoj put, a njegova naredna stanica će biti Žalgiris.

Ekipi iz Kaunasa je on prvo pojačanje ovog leta, a dogovorena je jednogodišnja saradnja uz mogućnost produžetka iste za još jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godinu.

U Litvaniji će zameniti Ajzeu Tejlora koji je na polovini sezone pojačao Žalgiris, ali nije uradio dovoljno da zavredi produžetak saradnje.

Mitru-Long je u debitantskoj sezoni u Evroligi provodio 17 minuta u proseku na parketu i za to vreme postizao 7,4 poena i po dva skoka i asistencije.

Igračl rođen 1993. godine je u karijeri pre Evrope nastupao za filijale Juta Džeza i Indijana Pejsersa u NBA G ligi. Potom je došao u Brešu gde je sjajnom sezonom privukao pažnju mnogih klubova u Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.