Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2020, 21:50

Milutinov pozitivan na koronu

Loša vest za srpskog centra, CSKA i Evroligu

Danas smo imali vest da je Šarunas Jasikevičijus pozitivan na virus koronu, a sada nam dolaze vesti iz CSKA koje kažu da su trojica igrača pozitivna. U pitanju su Nikola Milutinov, Janis Strelnijeks i Semjon Antonov.

Sve to je objavio sam CSKA na svojim društvenim mrežama i dodali su Armejci da su ova trojica igrača izolovana od ostatka ekipe.

"Jučerašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << testovi na koronavirus otkrili su da imamo tri pozitivna igrača u klubu, to su Milutinov, Antonov i Strelnieks i oni su trenutno izolovani", naveo je ruski klub.

Loša je ovo vest za srpskog centra, za CSKA, ali i Evroligu. Mnogi su skloni da kažu da ovakav razvoj situacije samo postavlja pitanje kako će Evroliga da se nastavi u ovakvim okolnostima. I kako će da se odigra do kraja.

Uz nadu da će se pre svega Milutinov brzo oporaviti, te da će Evroliga nastaviti nesmetano da se odvija u budućnosti…

Коронавирус выводит из строя игроков основы ☹️

Вчерашние первичные тесты на наличие вируса SARS-CoV-2 сделанные специалистами GMS Clinic, выявили три условно-положительных результата среди игроков основной команды. pic.twitter.com/jBBTcXO2Cw

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.