Milan Mačvan otkriva: Moj san je da osvojim Evroligu!

Izvor: Press, 04.Dec.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Mačvan otkriva: Moj san je da osvojim Evroligu!

„Sam se bi sam postavio visoke standarde i verujem da su kritika i samokritika najvačniji. Ako se prihvate na pravi način mogu dovesti do uspeha i rezultata", jedan je od glavnih motiva košarkaša crno-belih na njegovom zvaničnom sajtu
Košarkaš Partizana Milan Mačvan otvorio je lični zvanični sajt (macvanmilan.com). Sajt je podeljen na pet delova, prvi je „Dnevnik“, u kojem su navedeni Milanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koreni i poreklo, zatim „Život“, posvećen njegovom porodičnom životu sa suprugom Anom, „Postignuti“ je deo posvećen za njegove pobede i nagrade u karijeri, dok se pod naslovom „Dati“ nalazi deo posvećen Mačvanovoj pomoći najugroženijima. U delu sajta pod nazivom „Vi“, gde se nalazi prostor posvećen komunikaciji sa čitaocima sajta.

Sajt je između ostalog obogaćen i izjavama jednog on najboljih igrča crno-belih u ovoj sezoni, a jedna je posvećena direktnoj odluci da se vrati u Partizan.
„Drago mi je da sam se vratio, Partizan je moj klub i moja porodica živi u Beogradu. Uradiću sve što mogu da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve i rezultate u sezoni. Nadam se da cu odigrati odličnu sezonu i da ću zaslužiti poziv selektora, da se vratim u nacionalni tim Srbije, što je mi je apsolutni prioritet“, rekao je Mačvan.

Na naslovnoj strani se životni ciljevi i motivi, koji su podeljeni u nekoliko odvojenih izjava:
„Sam se bi sam postavio visoke standarde i verujem da su kritika i samokritika najvačniji. Ako se prihvate na pravi način, mogu dovesti do uspeha i rezultata. Moj san je da osvojim Evroligu i mislim da će doći dan kada će se on ostvariti“, stoji u citatima Milana Mačvana.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

‘KUPIO’ JE GROBARE: Ako želite da još bolje upoznate Mačvana, ovo je prava stvar za vas (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2014

Na zadovoljstvo svih Grobara, počeo je sa radom zvanični sajt Milana Mačvana (macvanmilan.com). Sajt je podeljen u pet kategorija: dnevnik, život, uspesi, humanost i vi. Čitaoci će moći da upoznaju Milanove korene, košarkaški život, ali i onaj van terena sa suprugom Anom, ptatiće se njegove...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.