Micić tragičar u porazu Efesa, Džejms trojkom porazio Turke

Izvor: B92, 03.Nov.2018, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić tragičar u porazu Efesa, Džejms trojkom porazio Turke

Košarkaši Armani Milana pobedili su Anadolu Efes u petom kolu Evrolige sa 81:80.

Napet meč je odlučen u poslednjim sekundama, a posredno ga je odlučio srpski plej Vasilije Micić koji je postao tragičar u porazu svoje ekipe.

On je u finišu promašio dva slobodna bacanja pri rezultatu 80:78, nakon čega je Amerikanac Majk Džejms trojkom rešio pitanje pobednika.

Micić je tako upropastio dobro veče tokom kog je postigao 15 poena (7 sk, 4 as), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Džejms je izrastao u junaka iako tokom meča nije mogao da pogodi skoro ništa iz igre.

Džejms je do kraja bio najefikasniji kod pobednika sa 15 poena, pet skokova i šest uspešnih dodavanja, Vladimir Micov je imao poen manje, a Arturas Gudaitis dva manje od Džejmsa.

U poraženom timu je jedini bolji od Micića bio jedino Adrijan Moerman sa 23 poena i pet skokova. Nemanja Nedović nije igrao za Milano zbog povrede, ali to njegovom timu nije smetalo da nastavi sjajan takmičarski niz ove sezone.

Armani je za sada na četvrtom mestu sa četiri pobede i jednim porazom, dok je Efes sedmi sa skorom 3-2.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.