Micić o fajnal-foru Evrolige: Ne smemo da gledamo previše unapred

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić o fajnal-foru Evrolige: Ne smemo da gledamo previše unapred

Srpski plejmejker u ekipi Anadolu Efesa misli da njegova ekipa treba postepeno da napreduje kroz sezonu i da najteži izazovi tek predstoje.

- Mi nismo tim koji sme da gleda previše unapred. Još je rano da govorimo o regularnom toku sezone, a tu su i timovi koji će napredovati u februaru. Imamo još mnogo mečeva ispred nas i ništa neće biti lako. Olimpijakos nije naš glavni protivnik, mnogo timova je ujednačenog kvaliteta, a protiv njih ćemo igrati kod kuće. Mnogo će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << utakmica biti važno za nas jer nemamo iskustva kao tim u takvim situacijama - rekao je Micić za portal Eurohoops.

Kolovođa igre Anadolu Efesa je bio najbolji pojedinac u porazu svoje ekipe od Real Madrida 92:84, ubacivši 21 poen (5/5 za dva, 3/8 za tri, 2/3 slobodna bacanja), uz pet asistencija za 33 minuta na parketu.

Vasilije Micic: "We are not a team that can look too far ahead"

The Serb guard talk about the goal of the 4th spot and the rest of the regular season to @TheAlexMadrid ()

| Eurohoops https://t.co/UGOkaabtLt— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) 25. јануар 2019.

Srpski reprezentativac igra sezonu karijere, dok Efes par godina unazad nije izgledao kompaktnije, što se vidi i po četvrtoj poziciji na tabeli i skoru 13-7.

Naredni protivnik biće grčki Panatikaikos.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.