MekIlroj produžio ugovor sa Albom

Izvor: B92, 12.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MekIlroj produžio ugovor sa Albom

Košarkaš Albe Imanuel MekIlroj produžio je ugovor sa nemačkim klubom na jednu godinu uz opciju da ostane do kraja sezone 2010/11.

27-godišnji igrač došao je u klub iz Berlina u februaru 2008. godine i samo nekoliko meseci kasnije osvojena je titula šampiona Nemačke. Ove sezone Alba je osvojila nemački kup, a po prvi put u svojoj istoriji plasirala se u Top 16 fazu Evrolige.

„Mislim da je za mene i moju porodicu savršeno to šro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam u Albi. Srećan sam što ostajem ovde, ali sada moramo da skoncentrišemo na plej-of nemačke lige i odbranu titule", rekao je MekIlroj.

MekIroj je prosečno postizao 12.9 poena po utakmici uz odličan procenat (89.1%) sa linije slobodnih bacanja, 4.1 skoka i 1.5 ukradenih lopti na 16 mečeva najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

U devetom kolu Evrolige proglašen je za najkorisnijeg igrača sa 26 poena u stoprocentan učinak za šut od tri poena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.