Mega razbila Spanulisove klince i osvojila Evroligu!

Izvor: B92, 21.Maj.2022, 14:12

Mega razbila Spanulisove klince i osvojila Evroligu!

Mladi košarkaši Mege osvojili su Adidas Next Generation turnir i tako postali juniorski šampioni Evrolige za 2022. godinu.

U finalu turnira u dvorani "Ranko Žeravica" izabranici Dragoljuba Avramovića su nadigrali ekipu Next Generation selekcije rezultatom 82:61 ekipe koju je sa klupe predvodio proslavljeni košarkaš i od nedavno trener Vasilis Spanulis.

Juniorski tim Mege je došao do prve titule šampiona Evrope, nakon što je dva puta gubio u finalu prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina.

Košarkaši Mege odigrali su veoma loše prvo poluvreme nakon kog je bio u zaostatku, ali je konstantno bio prisutan utisak da se domaći igrači za sve pitaju.

Čim su zaigrali bolje i počeli da pogađaju šuteve, u nastavku su napravili veliki preokret.

Mušicki je energijom pokrenuo ekipu, a Nikola Đurišić, koji je najveća zvezda, se u četvrtoj četvrtini priključio i u drugom delu na parketu je postojao samo jedan tim.

Bagajoko je takođe imao sjajan doprinos, ali su lovorike otišle pomenutom Đurišiću koji je bio najbolji igrač meča sa 21 postignutim poenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mega razbila Spanulis i osvojila Evroligu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2022

​Mladi košarkaši Mege osvojili su Adidas Next Generation turnir i tako postali juniorski šampioni Evrolige za 2022. godinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.