Mateo ne žali za porazom: Borimo se do kraja

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 08:33

Mateo ne žali za porazom: Borimo se do kraja

Trener Reala Ćus Mateo je dao svoj komentar prve utakmice plej-ofa Evrolige koju je Partizan rešio u svoju korist sa 89:87.

Šef struke Real Madrida je istakao da je uprkos porazu na kraju ipak zadovoljan kako su izgledali njegovi igrači na terenu.

"Veoma teška utakmica od prvog do poslednjeg minuta. Oba tima su bila svesni da će tako biti. Teško je i morate da prebolite ovo i razmišljate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o sledećoj utakmici. Da se borite do kraja. Ponosan sam na momke. Timovi su uložili jednake napore za pobedu. Detalji su na kraju odlučili. Mi smo Real Madrid i nastavićemo da se borimo", rekao je španski stručnjak.

Druga utakmica je na programu već u četvtak.

"Moralno i mentalno ćemo biti na najvišem mogućem nivou u četvrtak, nema dileme. Fizički ćemo se boriti do kraja. Nismo pobedili, ali idemo dalje. Primili smo mnogo šuteva za tri poena na početku i osetilo se Tavaresovo odsustvo u drugom poluvremenu. Uprkos svemu, ekipa je bila vrlo dobra, posebno u trećoj deonici, kada smo imali sedam poena prednosti. Imali smo šansu za pobedu. Ponavljam, mi smo Real Madrid i nastavićemo da se borimo", zaključio je Hesus Ćus Mateo.

Na kraju je prokomentarisao trojku Kevina Pantera koja je donela pobedu košarkašima Partizana.

"Odlučili smo da branimo poslednji napad i to uradili veoma dobro. Panter je šutirao preko Jabusela i njemu idu zasluge", zaključio je trener Real Madrida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.