Izvor: Piplmetar.rs, 27.Avg.2023, 10:30

Marina Maljković dala otkaz tamo gde je dostigla evropski vrh

Selektorka Srbije Marina Maljković neće više biti na poziciji trenera Fenerbahčea, zvanično je potvrđeno od strane kluba.
U zvvaničnom saopštenju piše da je Maljkovićeva ima ugovor do kraja naredne sezone, ali da je svojom voljom odlučila da napusti klubu tima iz Istanbula, zbog opravdanog razlog.
Marina je u svojoj prvoj i ispotavilo se jedinoj sezoni u Feneru vodila taj tim do prvog naslova prvaka Evrolige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Sa reprezentacijom Srbije, na čijoj klupi uz kraću pauzu sedi od 2011. godine, osvojila je dve zlatne medalje na Evrobasketu (2015. i 2021), jednu bronzu na Evropskom prvenstvu (2019) i bronzu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.
Što se klupske karijere tiče, pre dolaska u Fener 2022. godine, Maljković je vodila Ušće, Hemofarm, Partizan, Lion, Galatasaraj, Šangaj Sordfiš

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.