Maljković se rastao s Lokomotivom

Izvor: Politika, 23.Maj.2012, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković se rastao s Lokomotivom

Iako je Božidar Maljković još pre četiri meseca nagovestio da će otići iz Lokomotive (Krasnodar, Rusija) na kraju sezone, ukoliko ne bude prihvaćen njegov plan modernizacije kluba, to u  klubu niko nije shvatao ozbiljno.

Međutim, sada je došlo do raskida ugovora i to na kraju najuspešnije sezone u istoriji tog kolektiva: treće mesto u domaćoj ligi (plasman u kvalifikacije za Evroligu), učešće na fajnal-foru regionalne VTB lige, plasman u četvrtfinale Evrokupa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

– Znam da je za mnoge neočekivano što smo se Lokomotiva i ja razišli, ali ljudima u klubu sam na vreme nagovestio da nećemo moći da nastavimo da napredujemo ukoliko ne napravimo rez u organizaciji kluba. Tu sam, pre svega, mislio na angažovanje vrhunskog znalca za vodeću ulogu u sportskom sektoru, jer Lokomotivi je preko potreban dobar sportski direktor – kazao nam je Božidar Maljković koji je jedan od kandidata za naziv trenera godine u Rusiji.

A. M.

objavljeno: 24.05.2012.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.