Malerozni Gabrijel Dek ponovo doživeo povredu

Izvor: B92, 20.Sep.2023, 13:31

Malerozni Gabrijel Dek ponovo doživeo povredu

Košarkaš Reala Gabrijel Dek moraće ponovo na oporavak samo mesec dana nakon što je izašao iz povrede.

Kako prenose španski mediji, Argentinac je doživeo povredu zadnje lože zbog koje će sa terena izostati najmanje tri nedelje.

Dek je bio deo tima koji je pobedio Barselonu u polufinalu Superkupa Španije, ali nije bio u sastavu koji je slavio nad Unikahom u finalu i podigao prvi trofej u sezoni.

Podsetimo, Dek je prethodno odsustvovao nakon što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokidao ligamente u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige protiv Partizana.

Tada se Zek Ledej bacio ka lopti i pao na Dekovu nogu nakon čega je ovaj izašao sa terena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaš Reala koji se povredio u duelu sa Ledejom propušta početak sezone u Evroligi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Sep.2023

Veliki peh za Kraljevski klub Peh za pehom doživljava argentinski košarkaš u dresu Reala. Gabrijel Dek se vratio na teren početkom nove sezone, ali će morati na dodatnu pauzu zbog novog udarca koji je zaradio. Nakon što je pomogao ekipi da porazi Barselonu u polufinalu Superkupa Španije, krilni...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.