Makabi trojkama srušio Albu

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2020, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi trojkama srušio Albu

Izraelski tim savladao nemački u gostima.

Makabi iz Tel Aviva nastavlja da igra dobro ove sezone, a nova pobeda u Evroligi zabeležena je u Berlinu gde su savladali domaću Albu sa 89:95.

Početkom druge četvrtine Makabi je napravio seriju od 10:0 i na taj način je stigao do prednosti koju više nije ispuštao do kraja utakmice.

Trojke su bile ključ pobede gostiju u ovom meču, postigli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ih čak 14 iz 27 pokušaja, za razliku od samo 7 Albe.

Kod domaćina najviše se istakao Hermanson sa 16 poena, a pored njega dobri su bili Erikson sa 12 i Geidraitis sa 11 poena. Na drugoj strani najbolji Brajant sa 19 poena, imao je osam skokova i četiri asistencije. Dobar je bio i Deni Avdija, upisao je 8 poena, pogodio obe trojke.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alba se vratila na staro, Makabi pokorio Berlin

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jan.2020

Alba ove sezone nema snage da se upusti u borbu za TOP 8. Ekipa Aita Garsije ponovo je zaređala sa porazima, a ovoga puta od nje je u Berlinu bio bolji Makabi. Gigant iz Tel Aviva prekinuo je neprijatan niz od dva uzastopna poraza u elitnom takmičenju, došao do 12. pobede u sezoni i učvrstio se na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.