Makabi razneo Monako 35 razlike i izborio majstoricu

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 22:12

Makabi razneo Monako 35 razlike i izborio majstoricu

Košarkaši Makabija ubedljivo su pobedili Monako 104:69, u četvrtom meču četvrtfinalne serije Evrolige.

Ponos Izraela je tako izjednačio na 2-2 u seriji protiv tima iz Kneževine, a putnik na Fajnal-for u Kaunas biće poznat posle majstorice.

Ekipa Saše Obradovića je slavila pre dva dana u Tel Avivu, a posle prve četvrtine ove utakmice delovalo je da bi isti epilog mogao da bude isti.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Makabi je serijom 10:0 otvorio drugi kvartal i ubrzo preuzeo vođstvo, koje je postalo dvocifreno.

Nastavili su u istom ritmu i tokom treće i četvrte četvrtine, a ubedljiv trijumf nije dolazio u pitanje.

Domaće je predvodio Lorenzo Braun sa 22 poena i šest asistencija, Vejd Boldvin je dodao 19, uz šest dodavanja, Pojtres je ubacio 12, uz šest skokova, a Dibartolomeo 11 poena.

Kod gostiju su se istakli Džejms sa 13 poena i osam skokova, Braun je dodao 12, uz pet skokova, a Motiejunas 11 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.