Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 05:30

Makabi čuva „najbolji napadački duo Evrolige“

Košarkaški klub Makabi iz Tel Aviva potvrdio je danas da je bek Vejd Boldvin produžio ugovor sa organizacijom.
Izraelski velikan će za rivala u plej-ofu Evrolige imati Monako, a najveću snagu u želju da se nađu na Fajnal-foru tražiće u svom sjajnom dvojcu koji čine Lorenzo Braun i Vejd Boldvin.
Nakon što je Braun nedavno potpisao novi ugovor sa Makabijem do 2026. godine, sada je to učinio i Boldvin. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
„Bio je lak odabir da ostanem još dve godine u Makabiju. Sjajno putovanje imamo ove godine, veliki uspeh. Želim da nastavim tako i da se razvijam. Porodica mi je dobro zbrinuta ovde, klub je dobro organizovan i želim da budem deo njega. Želimo da se ovaj klub bori na najvišem nivou u godinama koje dolaze“, rekao je Boldvin.
Nedavno je Lorenzo Braun napomenuo da on i Vejd Boldvin čine najbolji napadački tandem u Evropi. Činiće ga još nekoliko godina.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.