MIJAILOVIĆ NAJAVIO F4 EVROLIGE:Znam da ovo mnogima neće prijati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 00:37

MIJAILOVIĆ NAJAVIO F4 EVROLIGE:""Znam da ovo mnogima neće prijati"!

Govorio i o proslavi sa navijačima...

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović dobio je poput Željka Obradovića "kupanje pivom" od strane igrača crno-belih usred velikog slavlja. Tako "okupan" Mijailović je stao pred novinare i sumirao utiske posle prve titule za crno-bele nakon 10 godina i zahvalio se svim sponzorima, državi, navijačima, koji su takođe bili veliki deo budžeta zbog prodatih karata.

- Čestitam svim partizanovcima, posle 10 godina velika titula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Partizan u ABA ligi. Šest godina mukotrpnog rada, hvala sponzorima i državi koja nas je podržavala svih ovih godina. Izgubila se svaka nada 2017. godine, klub je skoro bio ugašen, izgubila se nada da Partizan može bilo šta da uradi. Šta je sve prošlo kroz moju glavu i svih ovih ljudi, da bismo došli do ovoga, radost je zaista velika. Ove sezone smo imali dva cilja, Top 8 Evrolige i ABA ligu. Uspešno smo ostvarili oba cilja. Evroliga je sledeće godine zagarantovana, prošle sezone smo igrali na poziv i platili smo 500.000 evra. Ove godine smo osvojili titulu, hvala Željku, prolili smo mnogo znoja da dobijemo domaći teren, i ova titula je posebno značajna jer je osvojena pred 22.000 navijača - rekao je Mijailović, koji je otkrio da je ukupno 500.000 navijača uživo gledalo crno-bele ove sezone.

- Svima hvala od srca, posebno onima koji su svojim novcem podržavali klub. Preko pola miliona navijača je ove sezone gledalo Partizan uživo, njima posebna zahvalnost. Nemam više šta da kažem.

Otkrio je i da će se upriličiti i slavlje sa navijačima, ali da će se prvo slaviti u krugu ekipe.

- Mi ćemo slaviti u krugu porodice večeras, a zakazaćemo i slavlje sa navijačima, jer su zaista zaslužili.

Upitan je Mijailović i o planovima za sledeću sezonu i najavio je napad na Fajnal for Evrolige.

- Za mesec dana imamo skupštinu kluba i UO, potrudićemo se da sledeće sezone igramo Fajnal for i ispičemo istoriju. Pripadamo eliti, najboljim timovima Evrope. Večeras nije pao njedan upaljač pred skoro 25.000 navijača, hvala svima u organizaciji, mnogo ljudi je iza koje javnost ne vidi, kojima se neizmerno zahvaljujemo, Goranu Grboviću i Areni... I još jednom, iako to neće prijati mnogoma, hvala državi, na neizmernoj pomoći svih ovih godina. Ove godine smo imali više prihoda od karata i tako dalje, ali država je pomagala kao i svih ovih godina i hvala im na tome od srca - zaključio je Mijailović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.