MICIĆ POSLE TROJKE VREDNE FINALA: Pogodio sam i to je to

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 21:21

MICIĆ POSLE TROJKE VREDNE FINALA: Pogodio sam i to je to

Reprezentativac Srbije pogotkom u poslednjoj sekundi odveo Efes u finale Evrolige.

Vasilije Micić trojkom u poslednjoj sekundi je doneo plasman u finale Efesu koji je savladao Olimpijakos sa 77:74 u prvom polufinalu na fajnal foru Evrolige u Beogradu. Reprezentativac Srbije hladnokrvno je odigrao poslenji napad na meču i pogodio trojku gotovo preko ruke za veliko slavlje Efesa.

 - Nemam problem sa ovakvim situacijama, ne razmišljam da li ću promašiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Generalno nisam opterećem pritiskom. Tih šest sekundi su mi baš dugo trajale. Kao pun minut da sam bio sa loptom. Na kraju sam procenio šta je najbolje da uradim i to sam uradio. Bio je šut, pogodio sam i to je to. Bio sam spreman i da probijem u reket ili možda da dodam. Ovo je bila slična utakmica kao u prvom delu sezone. Naučio sam lekciju od tada. Promašio sam dva slobodna bacnaja pre ovog šuta, ali sam verovao da ovaj može da uđe - rekao je Micić.

Bilo je dileme kome će ići lopta u poslednjem napadu Efesa pošto je tu i Šejn Larkin, ali Micić ističe da se odmah znalo za koga se crta poslednji napad.

 - Nemam problem, da je trener pozvao akciju za Šejna bio bih potpuno miran. Verujem njemu kao što on veruje meni. Ovoga puta je trener stvarno pozvao akciju za mene, pre svega je bio cilj da istrošim vreme kako njima ne bih dozvolio da imaju napad za pobedu. Pričao sam i ranije da nemamo ljubomore u timu oko toga ko preuzima poslednji šut, ovoga puta sam bio ja i to je to - zaključio je Micić.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.