MI SMO REAL, UVEK POBEDIMO: Nakon trofeja u Evroligi, oglasili se Hezonja i Ljulj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 23:01

"MI SMO REAL, UVEK POBEDIMO": Nakon trofeja u Evroligi, oglasili se Hezonja i Ljulj!

Velika pobeda "kraljeva"...

Košarkaši Real Madrida pobedili su Olimpijakos u finalu Evrolige i 11. put osvojili titulu u litvanskom gradu Kaunasu. Slavili su ključnim košem Serhija Ljulja na svega nekoliko sekundi pre kraja.

- Saigrači i trener su to omogićili, ja sam samo preuzeo odgovornost - rekao je Ljulj i posle objasnio kako se oseća:

- Nervozan sam i dalje. Ne mogu da verujem da smo pobedili. Radili smo sjajno cele sezone. Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vreme da proslavimo.

Madriđani su se ove sezone nebrojeno puta vratili iz situacija kada su svi mislili da je već kraj.

- Mi smo Real. Naš cilj je da uvek pobedimo u ovakvim utakmicama. Svi su odradili svoj posao - istakao je Ljulj.

Košarkaš Mario Hezonja, takođe se obratio medijima.

- Ne znam šta se događa ali je prelepo biti u ekipi koja ne odustaje i bori se do kraja koja ima glad za pobedama i za titulama i moj mentalitet je isti takav pa sam se brzo navikao i srećan sam što sam dobro odabrao ekipu. Ljudi moji mi nemamo igrače, prvo smo imali previše igrača i sada ih nemamo dovoljno. Igrao sam na svim pozicijama u karijeri i spreman sam na sve - rekao je Hezonja.

Na konstataciju da svi slave, a da je on jedini miran rekao je:

- Inače sam miran, hladnokrvan, miran sam i osim na terenu poludim, ali generalno sam ovakav. Kada dođem kući počeću da se derem, ali za sada sam miran - kaže hrvatski košarkaš.

Uvek su se vraćali, više puta bili na ivici eliminacije...

- Pet eliminacijskih utakmica danas, niko na svetu nema to što ima Real Madrid i to ne govorim jer sam tu nego su uvek živi i uvek se vraćaju i to se vidi kada igrač kao ja koji imam takve karakteristike kažem da je jednostavno igrati sa ovakvim ljudima. Neću ništa da kažem ali nadomestiti igrače ovakve ovakve legende koje smo imali i stvarno sam presrećan.

Kakav je osećaj igrati za Real?

- Ceo klub je takav, ja sam se iznenadio i fudbaleri mi i ženski fudbal i svi su takvi svi su drugačijeg mentaliteta i gladi za titulom i jednostavno je igrati ovde i biti igrač u ovom klubu - zaključio je Hezonja.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.