MI SE NIKAD NE PREDAJEMO: Ćus Mateo imao jaku poruku posle plasmana u finale Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 22:44

MI SE NIKAD NE PREDAJEMO: Ćus Mateo imao jaku poruku posle plasmana u finale Evrolige

Madriđani u borbi za trofej.

Trener Real Madrida Hesus Ćus Mateo bio je zadovoljan posle pobede u polufinalu Evrolige nad Barselonom.

- Ne zanima me ko šta misli. Mi smo ekipa koja se bori i ne predaje. Pokazali smo da smo kadri za velika dela, stigli smo do finalnog turnira, savladali smo Barselonu, igrali odlično, posebno u drugom poluvremenu. Umorni smo, ali bićemo spremni za Olimpijakos. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kadri smo da stignemo do trona - naglasio je Mateo.

Najbolji pojedinac kod Reala je bio Valter Tavares sa 20 poena i 15 skokova.

- Nastojim da igram najbolje što mogu u svakom meču, nastojim da pomognem ekipi da stigne do pobede. Imamo sjajnu atmosferu u timu, ekipa smo koja se nikada ne predaje. Sada je cilj da se odmorimo, osvežimo i pripremimo za finale. Srećan sam što sam uspeo da se oporavim, a mnogo mi nedostaje Poaire, igraćemo i za njega. Želimo trofej -  naglasio je Tavares.

Madriđani će u finalu igrati protiv Olimpijakos u nedelju od 19 časova.

Meč za treće mesto između Monaka i Barselone se igra tri sata ranije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.